Kinesist - Gezondheidscentrum De Dreesch
15566
page-template-default,page,page-id-15566,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Kinesist

‘Kinesitherapie betekent letterlijk genezen door bewegen.’ 

Kinesist JimmyDe therapie focust zich dus op het bewegen en is dan vooral gericht op gezond functioneren. Daarom bestaat een therapie uit meer dan enkel massage. Er is een hele waaier aan therapieën zoals manuele therapie, oefentherapie, lymfedrainage, waardoor ieder probleem van een specifieke aanpak kan voorzien worden.

U wordt dus steeds individueel én volgens de meest doeltreffende en recente wetenschappelijke methoden behandeld.

Om nog individueler tewerk te kunnen gaan, heb ik mij naast de klassieke kinesitherapie, verder gespecialiseerd in sportkinesitherapie en manuele lymfedrainage. Zowel sporters op amateur niveau als op professioneler niveau kunnen begeleid worden in de mate die zij zelf verkiezen. Manuele lymfedrainage is dan weer een zachte massagevorm die erop gericht is het lymfestelsel te stimuleren om zo het teveel aan vocht beter  en sneller via de lymfebanen af te voeren. Elke behandeling gebeurt op afspraak en kan indien nodig ook aan huis. Om van een terugbetaling te kunnen genieten, neemt u best het voorschrift van de arts en een klever van de mutualiteit mee bij de eerste behandeling. Klik hier voor contactgegevens.

Tarieven

Klik hier om de tarieven te bekijken.