Huisarts - Gezondheidscentrum De Dreesch
15366
page-template-default,page,page-id-15366,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Huisarts

Wij zijn vader (dr. Ernon Guy Sr.) en zoon (dr. Ernon Guy Jr.) en werken sinds 2008 samen. Wij geven kwalitatieve en wetenschappelijk onderbouwde zorg. Onze praktijk is toegankelijk voor iedereen en wij staan open voor alle mogelijke gezondheidskwesties. Bovendien werken we samen met andere disciplines in ons gezondheidscentrum. Dit biedt ons de mogelijkheid om patiënten vanuit verschillende visies te ondersteunen en te begeleiden.

Openingsuren

Wij werken hoofdzakelijk op afspraak. Enkel op maandag van 8u30 tot 10u30 en op woensdag van 14u00 tot 16u00 hebben wij een vrij spreekuur. U kunt dan zonder afspraak terecht bij ons.

U kunt op de volgende manieren een afspraak vastleggen:

  • via onze website www.ernon.be
  • via de kiosk in de inkomhal
  • via sms
  • telefonisch op nummer 04/381.07.51

Indien online afspraken volzet

Telefonisch kan u steeds terecht voor dringende gevallen op het nummer 04/381.07.51.

Kostprijs van een consultatie

De standaard kostprijs bedraagt € 26,30. Er kan een supplement worden aangerekend bij bepaalde technische verstrekkingen.

Wij zijn volledig geconventioneerd en werken volgens de RIZIV-tarieven. Deze kunt u hier raadplegen.

Betaalmogelijkheden

Bankcontact en cash

Secretariaat

Voor al uw administratieve vragen en herhaalrecepten kan u terecht bij Marleen Snoeck, de secretaresse. Het secretariaat is geopend op maandag en vrijdag van 9u00 tot 13u00 , op woensdag van 9u00 tot 11u00 en op dinsdag en donderdag van 9u00 tot 12u00. Op deze tijdstippen is Marleen ook telefonisch bereikbaar op het nummer 04/381.07.51.

Voorschriften en attesten

Voorschriften zijn te verkrijgen tijdens een consultatie. De huisarts schrijft de onderhoudsmedicatie voor voor een periode van minimaal drie maanden. Daarna dient u een nieuwe afspraak te maken voor nieuwe voorschriften. Attesten worden enkel gemaakt tijdens een consultatie.

Juridisch beleid: u kunt hier ons privacybeleid inzien.

Huisbezoeken

Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch aangevraagd worden. Indien mogelijk vragen wij u dit voor 11.00 uur te doen. Voor huisbezoeken kan geen tijdstip afgesproken worden.