Huisarts - Gezondheidscentrum De Dreesch
15366
page-template-default,page,page-id-15366,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Huisarts

In september 2008 ben ik ingestapt in de huisartsenpraktijk van mijn vader. Tot aan zijn pensioen in maart 2020 hebben wij samengewerkt en de praktijk uitgebouwd.  Ik geef kwalitatieve en wetenschappelijk onderbouwde zorg. Mijn praktijk is toegankelijk voor iedereen en ik sta open voor alle mogelijke gezondheidskwesties. Bovendien werk ik samen met andere disciplines in ons gezondheidscentrum. Dit biedt mij de mogelijkheid om patiënten vanuit verschillende visies te ondersteunen en te begeleiden.

Openingsuren

Wij werken uitsluitend op afspraak.

U kunt op de volgende manieren een afspraak vastleggen:

  • via onze website www.ernon.be
  • via de kiosk in de inkomhal
  • via sms
  • telefonisch op nummer 04/381.07.51

Hebt u buiten onze openingsuren niet-dringende medische hulp nodig, dan kunt u bellen naar het nummer 1733. Dit nummer is gekoppeld aan de lokale wachtdienst.

Patiëntenstop.
Om de kwaliteit van onze zorg te bewaken en de wachttijden te beperken, kunnen wij op dit moment geen nieuwe patiënten inschrijven, met uitzondering van inwonende familie van reeds ingeschreven patiënten. Wij zullen dit geregeld evalueren.

Indien online afspraken volzet

Telefonisch kan u steeds terecht voor dringende gevallen op het nummer 04/381.07.51.

Kostprijs van een consultatie

De standaard kostprijs bedraagt € 30,00. Er kan een supplement worden aangerekend bij bepaalde technische verstrekkingen.

Wij zijn volledig geconventioneerd en werken volgens de RIZIV-tarieven. Deze kunt u hier raadplegen.

Betaalmogelijkheden

Bankcontact en cash

Secretariaat

Voor al uw administratieve vragen en herhaalrecepten kan u telefonisch terecht bij één van de secretaresses. De openingstijden van het secretariaat vindt u onder de kop contact .

Voorschriften en attesten

Voorschriften zijn te verkrijgen tijdens een consultatie. De huisarts schrijft de onderhoudsmedicatie voor voor een periode van minimaal drie maanden. Daarna dient u een nieuwe afspraak te maken voor nieuwe voorschriften. Attesten en verwijsbrieven voor specialisten worden enkel gemaakt tijdens een consultatie.

Juridisch beleid: u kunt hier ons privacybeleid inzien.

Huisbezoeken

Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch aangevraagd worden. Indien mogelijk vragen wij u dit voor 11.00 uur te doen. Voor huisbezoeken kan geen tijdstip afgesproken worden.